Sambuca 38%
AINESOSAT:
Maatalousperäinen alkoholi
Aniksen, tähtianiksen tai aromaattisten yrttien tisleet
Makuaineet
Vesi
Sokeri
RAVINTOSISÄLTÖ
105 Kcal / annos
30ml
440 kJ
350 Kcal / 100ml
1465 kJ
Tuotantoprosessi
Sambuca on aniksella maustettu likööri, joka on väritön. Se on valmistettu käyttämällä maatalousperäistä alkoholia tai tislettä tai yhtä tai useampaa väkevää alkoholijuomaa tai niiden yhdistelmää, ja se sisältää aniksen, tähtianiksen tai muiden aromaattisten yrttien tisleitä. Sambucan luonnollinen anetolipitoisuus on 1–2 g / l ja vähimmäissokeripitoisuus 350 g / l. Aromiaineita ja aromivalmisteita voidaan käyttää valmistuksessa, ja nimeä ”sambuca” voidaan täydentää ilmaisulla ”likööri”.
Vahvuus
Kuluttajille myytävän Sambucan alkoholipitoisuus on vähintään 38 tilavuusprosenttia.
Sallittu
Makujen lisääminen.
Ei sallittu
Värien käyttö.