top of page
Sambuca 38%

 

AINESOSAT:

Maatalousperäinen alkoholi

Aniksen, tähtianiksen tai aromaattisten yrttien tisleet

Makuaineet

Vesi

Sokeri

RAVINTOSISÄLTÖ

 

105 Kcal / annos

30ml

440 kJ

 

350 Kcal / 100ml

1465 kJ

 

Tuotantoprosessi

Sambuca on aniksella maustettu likööri, joka on väritön. Se on valmistettu käyttämällä maatalousperäistä alkoholia tai tislettä tai yhtä tai useampaa väkevää alkoholijuomaa tai niiden yhdistelmää, ja se sisältää aniksen, tähtianiksen tai muiden aromaattisten yrttien tisleitä. Sambucan luonnollinen anetolipitoisuus on 1–2 g / l ja vähimmäissokeripitoisuus 350 g / l. Aromiaineita ja aromivalmisteita voidaan käyttää valmistuksessa, ja nimeä ”sambuca” voidaan täydentää ilmaisulla ”likööri”.

Vahvuus

Kuluttajille myytävän Sambucan alkoholipitoisuus on vähintään 38 tilavuusprosenttia.

 

Sallittu

Makujen lisääminen.

 

Ei sallittu

Värien käyttö.

bottom of page