top of page
Maustettu vodka 37,5 t-%

 

AINESOSAT:

Vodka

Makuaineet

Vesi

Väri (jos käytetään)

Sokeri (jos käytetään)

 

​

RAVINTOSISÄLTÖ

 

62 Kcal / annos

30ml

257 kJ

 

207 Kcal / 100ml

858 kJ

​

​

​

Tuotantoprosessi

Maustettu vodka valmistetaan antamalla vodkalle muu kuin sen raaka-aineista saatava hallitseva maku . Itse vodka tuotetaan maatalousperäisestä alkoholista, joka voidaan valmistaa mistä tahansa maatalouden raaka-aineesta, ja sen on oltava tislattu vähintään 96-tilavuusprosenttiseksi. Vaihtoehtoisesti termi 'maustettu vodka' voidaan myyntinimikkeessä korvata käyttämällä pääasiallisen maun nimeä yhdessä sanan 'vodka' kanssa.  

​

Vahvuus

Kuluttajille myytävän maustetun vodkan alkoholipitoisuus on oltava vähintään 37,5 tilavuusprosenttia.

 

Sallittu

Maustettu vodka voi olla makeutettu, sekoitettu, maustettu, kypsytetty tai värjätty. 

 

​

bottom of page