Maustettu vodka 37,5 t-%
AINESOSAT:
Vodka
Makuaineet
Vesi
Väri (jos käytetään)
Sokeri (jos käytetään)
RAVINTOSISÄLTÖ
62 Kcal / annos
30ml
257 kJ
207 Kcal / 100ml
858 kJ
Tuotantoprosessi
Maustettu vodka valmistetaan antamalla vodkalle muu kuin sen raaka-aineista saatava hallitseva maku . Itse vodka tuotetaan maatalousperäisestä alkoholista, joka voidaan valmistaa mistä tahansa maatalouden raaka-aineesta, ja sen on oltava tislattu vähintään 96-tilavuusprosenttiseksi. Vaihtoehtoisesti termi 'maustettu vodka' voidaan myyntinimikkeessä korvata käyttämällä pääasiallisen maun nimeä yhdessä sanan 'vodka' kanssa.
Vahvuus
Kuluttajille myytävän maustetun vodkan alkoholipitoisuus on oltava vähintään 37,5 tilavuusprosenttia.
Sallittu
Maustettu vodka voi olla makeutettu, sekoitettu, maustettu, kypsytetty tai värjätty.