top of page
Grappa 37,5%

 

AINESOSAT:

rypäleen puristejäännöksestä tislattu alkoholijuoma

vesi 

sokeri (jos käytetään)

sokerikulööri (jos käytetään)

 

RAVINTOSISÄLTÖ

 

62 Kcal / annos

30ml

257 kJ

 

207 Kcal / 100ml

858 kJ

 

Tuotantoprosessi

Grappa, marc tai muu viinirypäleiden puristejäännöksestä valmistettu alkoholijuoma on valmistettu viinituotannossa ylijäävistä rypäleen kuorista, siemenistä ja rypäleen rangoista käymisprosessin ja tislauksen jälkeen. Sakkaa ja muita viinintuotannossa syntyviä partikkeleita saa lisätä enintään 25 kg per 100 kg puristejäännöstä ja edellyttäen, ettei sakka tuota enempää kuin 35% lopputuotteen alkoholista.

Vahvuus

Kuluttajille myytävän grapan tai muun rypäleen puristejäännöksestä valmistetun tislatun alkoholijuoman alkoholipitoisuuden on oltava vähintään 37,5 tilavuusprosenttia.

Sallittu

Karamellin lisääminen värin mukauttamiseksi ja sokerin lisääminen maun pyöristämiseksi. 

 

Ei sallittu

Muun alkoholin lisääminen ja aromien käyttö.

bottom of page