top of page
Gin 37,5%

 

AINESOSAT:

maataloustuotteesta peräisin oleva alkoholi

katajanmarjamakuaine

muut makuaineet (jos käytetään)

vesi

väri (jos käytetään)

sokeri (jos käytetään)

RAVINTOSISÄLTÖ

 

62 Kcal / annos 30ml

257 kJ

 

207 Kcal / 100ml

858 kJ

Tuotantoprosessi

Gin on katajanmakuinen maustettu väkevä alkoholijuoma, joka tuotetaan maustamalla maatalousperäistä alkoholia katajamarjoilla. Muita aromiaineita ja aromivalmisteita voidaan myös käyttää, kunhan väkevä alkoholi maistuu pääasiassa katajalta. Jos gini sisältää vähemmän kuin 0,1 g sokeria litraa kohti lopputuotetta, sitä voidaan kutsua ”kuivaksi” giniksi.

Vahvuus

Kuluttajille myytävän ginin alkoholipitoisuus on vähintään 37,5 tilavuusprosenttia.

Sallittu

Värien ja makeutustuotteiden lisääminen (jälkimmäinen on tiukasti rajattu, jos tuote on ”kuiva” gin).

bottom of page