top of page
Brandy 36 %

 

AINESOSAT:

brandy

vesi

sokeri (jos käytetty)

sokerikulööri (jos käytetty)

 

RAVINTOSISÄLTÖ

 

60 Kcal / annos

30ml

247 kJ

 

199 Kcal / 100ml

824 kJ

 

Tuotantoprosessi

Brandy (tai weinbrand) valmistetaan viinistä tislatusta alkoholijuomasta, johon voi lisätä viinitislettä, kunhan viimeksi mainitun (a) tilavuusprosentti on alle 94,8 tilavuusprosenttia ja (b) se muodostaa enintään 50% tislatun alkoholin lopullisesta vahvuudesta. Sitä on kypsytettävä vähintään vuoden ajan tammiastioissa, tai vaihtoehtoisesti 6 kuukauden ajan, jos kypsytys tapahtuu tilavuudeltaan alle 1000 litran tammitynnyreissä. Alkoholin haihtuvien aineiden pitoisuuden on oltava vähintään 1,25 g litraa kohti puhdasta alkoholia ja niiden on tultava yksinomaan raaka-aineiden tislauksesta tai uudelleentislauksesta. Metanolipitoisuus saa olla enintään 2 g litraa kohti puhdasta alkoholia.

 

Vahvuus

Kuluttajille myytävän brandyn / weinbrandin alkoholipitoisuus on vähintään 36 tilavuusprosenttia.

 

Sallittu

Karamellin lisääminen värin mukauttamiseksi ja sokerin lisääminen maun pyöristämiseksi. 

Ei sallittu

Muun alkoholin lisääminen ja aromien käyttö.

bottom of page