Bitter 15 t-%

 

AINESOSAT:

Maatalousperäinen alkoholi

Makuaineet 

Vesi

Väri (jos käytetään)

Sokeri (jos käytetään)

 

RAVINTOSISÄLTÖ

 

25 Kcal / annos

30ml

103 kJ

 

83 Kcal / 100ml

343 kJ

 

Tuotantoprosessi

Karvaan makuiset väkevät alkoholijuomat tai katkerot ovat väkeviä alkoholijuomia, jotka saadaan maustamalla maatalousperäistä alkoholia makuaineilla ja/tai luonnollisilla aromivalmisteilla. Tällä tavoin valmistettuja juomia voidaan myydä myös nimellä "bitter" tai "amer", joko muun termin kanssa tai ilman.

 

Vahvuus

Kuluttajille myytävien katkeromausteisten väkevien alkoholijuomien tai katkero-alkoholijuomien alkoholipitoisuuden on oltava vähintään 15 tilavuusprosenttia.

 

sallittu

Makeutusaineiden ja värien lisääminen