top of page
Bitter 15 t-%
AINESOSAT:
Maatalousperäinen alkoholi
Makuaineet
Vesi
Väri (jos käytetään)
Sokeri (jos käytetään)
​
RAVINTOSISÄLTÖ
25 Kcal / annos
30ml
103 kJ
83 Kcal / 100ml
343 kJ
​
Tuotantoprosessi
Karvaan makuiset väkevät alkoholijuomat tai katkerot ovat väkeviä alkoholijuomia, jotka saadaan maustamalla maatalousperäistä alkoholia makuaineilla ja/tai luonnollisilla aromivalmisteilla. Tällä tavoin valmistettuja juomia voidaan myydä myös nimellä "bitter" tai "amer", joko muun termin kanssa tai ilman.
Vahvuus
Kuluttajille myytävien katkeromausteisten väkevien alkoholijuomien tai katkero-alkoholijuomien alkoholipitoisuuden on oltava vähintään 15 tilavuusprosenttia.
sallittu
Makeutusaineiden ja värien lisääminen
bottom of page